Andere diensten

Consultancy

COMtext treedt op als klankbord voor bedrijven, instellingen en organisaties die grondig werk willen maken van hun communicatie. Door advies en begeleiding wordt achterhaald wat hun behoeften zijn. Samen met externe partners – specialisten in hun vak – wordt een communicatietraject voorgesteld. Met die partners staat COMtext ook in voor elke gewenste communicatie (bedrijfsfilm, fotoshoot, website, sociale media, drukwerk, advertenties), vaak in combinatie met marketingadvies.

Copywriting

Dankzij een vlotte pen zitten redactionele bijdragen voor allerlei publicaties en wervende teksten voor brochures, nieuwsbrieven, websites enz. ook in het aanbod van COMtext. Het onderwerp doet er niet toe. Met enkele basiselementen en richtlijnen over het doel van de tekst komt die tot stand. Niet tevreden over een bestaande tekst? COMtext herschrijft die met de nodige aanwijzingen naar wens.

ART FORUM

ART FORUM is onze ervaren partner voor kunstverhuur, waaronder ook fotografie. Kunstuitleen neemt een hoge vlucht. Een stijlvol schilderij in de vergaderzaal of een opvallende foto in de inkomhal versterken immers het imago van een onderneming.

Vragen? Neem gerust contact op
voor een vrijblijvend gesprek.