Management Antwerps IT-servicebedrijf acom verjongt met nieuwe vennoot Maarten Avonts

Sinds kort maakt Maarten Avonts (29) deel uit van het management van acom. Hij is de nieuwe vennoot naast Luc Geerts en Philip De Schutter. Hiermee kiest het Antwerpse IT-servicebedrijf doelbewust voor een duidelijke verjonging van het management.

Het management van acom is sinds kort gewijzigd en verjongd. Luc Geerts en Philip De Schutter krijgen het gezelschap van Maarten Avonts als 3de vennoot. De nieuwkomer wordt eind dit jaar pas dertig en toevallig genoeg viert acom binnenkort ook zijn 30ste verjaardag. Maarten Avonts is al sinds 2013 aan de slag bij het bedrijf. Als sales manager nam hij de volledige afhandeling van aankoop en verkoop op zich, alsook de contacten met de klanten.

“Vanuit de langetermijnvisie voor het bedrijf geloven ook de andere vennoten heel sterk in de verjonging van het managementteam. Aan mijn taakomschrijving zal er de komende periode echter weinig veranderen. Wat we wel nodig hebben op korte termijn, zijn nieuwe mensen om het technische team te komen versterken”, licht Maarten Avonts toe.

Nieuwe medewerkers aanwerven

acom telt op dit moment 26 medewerkers. Het is de ambitie om tegen het 30-jarig bestaan te groeien naar 35 personeelsleden. De zoektocht richt zich onder meer nog op jonge mensen met een technisch profiel die sterk gemotiveerd zijn om hun loopbaan uit te bouwen bij acom en hierbij kunnen rekenen op interne ondersteuning en opleiding.

Het IT-bedrijf aan de Boomsesteenweg 524 in Antwerpen levert, plaatst en onderhoudt netwerkinfrastructuur bij kmo’s (20-100 medewerkers) en kleinere bedrijven. acom wil die bedrijven volledig ontzorgen op IT-vlak en legt hierbij vooral de nadruk op een doorgedreven service. Tot de klanten behoren onder meer Cardoen, Precura Verzekeringen en RAFC.

“Naast kwalitatief en technisch sterk zijn, brengen we met acom ook het kostenplaatje duidelijk in beeld. We denken mee met de klant. Wat wil de klant en wat heeft het bedrijf nodig om de businesscontinuïteit te verzekeren. Aangezien acom zelf een kmo is, weten we heel goed wat de kosten op IT-vlak zijn. Goed advies geven en de klanten tevreden houden, dat is de toekomst voor bedrijven uit onze sector”, aldus nog Maarten Avonts.

Meer informatie: www.acom.be