Welke voordelen
biedt een persbericht?

Een persbericht levert u allerlei voordelen op

Denkt u erover om met uw onderneming of organisatie in de pers te komen? Prima idee. Want een persbericht laten verspreiden en zo in de kranten, de lokale pers, toonaangevende magazines of zelfs op tv komen, levert u allerlei voordelen op. We zetten de voordelen van perscommunicatie even op een rij.

Boost je bedrijf met een persbericht

1. Een positieve hype rond uw onderneming

En plots staat u door dat ene persbericht helemaal in de spotlights met uw onderneming. De krant schrijft over u, de regionale tv komt bij u filmen, radioreporters komen u interviewen.

Het effect is snel te merken. Uw onderneming wint aan bekendheid. U komt positief in het nieuws, krijgt meer uitstraling en versterkt uw imago.

2. Ook uw medewerkers zijn fier op hun onderneming

Ook uw medewerkers vinden het heel fijn dat hun werk in uw bedrijf zo in de kijker komt te staan. Velen voelen dan ook terecht fierheid. En het draagt simpelweg bij tot hun werkvreugde. Van de arbeider aan de band tot de financiële directeur, allemaal krijgen ze een gevoel van trots.

Persbericht groepsgevoel
Kwalitatief persbericht

3. Het vertrouwen in uw onderneming groeit

Het vertrouwen in uw onderneming groeit als er over u geschreven wordt in de pers. Potentiële partners, investeerders, klanten,… Ze kijken allemaal naar u op en krijgen nog meer vertrouwen in u.

4. Bepaal zelf wat er over uw bedrijf verteld wordt

Een persbericht geeft u zelf de controle over wat er over uw onderneming verteld wordt. En op die manier bent u de geruchtenmolen voor, als u bijvoorbeeld op het punt staat een bedrijf over te nemen of een revolutionair product op de markt te brengen.

Persbericht met een doel
Persbericht delen

5. Persbericht delen op uw eigen media

En u kan zelf de buzz rond uw bedrijf nog groter maken. Dat persbericht, dat kunt u keer op keer hergebruiken in uw eigen media: op uw website, in uw nieuwsbrief, op uw sociale media.

Uw bedrijf in de spotlights zetten met een persbericht? Doen!
Laat uw nieuwswaardigheid checken en contacteer me voor een vrijblijvend gesprek!

Contacteer mij