Van wanten

Lutgard Heyvaerts,
het gezicht van COMtext 

“Ik vertoefde 12 jaar in de wereld van de journalistiek. Als freelance-beroepsjournalist was ik actief voor Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, Radio 2 Antwerpen, B2B-magazines en enkele regionale bladen. Ik ken dus het klappen van de zweep. Perscommunicatie in opdracht van anderen is voor mij in feite een logisch vervolg hierop.

Interessante zijsprongen

In de voorbije jaren maakte ik enkele interessante zijsprongen. In samenwerking met Cultureel Centrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg realiseerde ik meerdere reeksen koffieconcerten, met daarbij ook de omkadering. Bij de Antwerpse concertorganisatie COFENA hield ik mij ruim 8 jaar bezig met de publiekswerking.

Ook in politieke middens deed ik veel ervaring op: als communicatieverantwoordelijke voor een beleidspartij (inclusief de campagnes voor 3 gemeenteraadsverkiezingen) en bijna 6 jaar als parlementair medewerker in het Vlaams Parlement (inclusief de gehele campagne voor de Vlaamse verkiezingen 2009). Perscommunicatie – en communicatie in zijn geheel – liepen als rode draad door al die omzwervingen.”

Comtext-Ludgard-Heyvaerts

Testimonials

"Publicatie in Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad heeft een enorm versterkend effect gecreëerd voor mijn actie voor het goede doel."

Yves Vandeputte - Cycling for the Smile of a Child

"Het is zeer aangenaam werken met Lutgard. Ik hoop nog lang te kunnen rekenen op haar netwerk om ons bedrijf "in the picture" te houden via de media."

Manou Rottiers - Style at Home

"Wij hebben op COMtext beroep gedaan voor de opening van onze evenementenhall. De proactieve voorbereiding en uitwerking heeft ervoor gezorgd dat wij extra visibiliteit hebben gekregen voor ons bedrijf."

Tom Hendrickx - Ter Elst

"COMtext, een dynamisch, correct en snelwerkend communicatiebureau. Brengt uw bedrijf volledig in de picture via gekende en minder gekende mediakanalen. Een droom om mee samen te werken."

Mark Van Hove - Albert

"COMtext levert absoluut professioneel werk af.
Wij zijn hiermee zeker gebaat geweest."

Anne-Marie Fourrel de Frettes - Artiestenfonds Antwerpen

"Bij deze willen wij je danken voor het geleverde werk.
Ons project heeft veel meer persaandacht gekregen dan wij hadden durven hopen."

Johan De bruyn - Reno-Art