Vastgoed en Verzekeringen Janssen en Janssen opent nieuw belevingskantoor in Brasschaat als 1ste van reeks

Janssen en Janssen, bekend van de bolhoedjes, is sinds kort weer opvallend aanwezig in het centrum van Brasschaat. Op een toplocatie aan de Bredabaan vlakbij het kerkplein opende de specialist in vastgoed en verzekeringen een nieuw ruim belevingskantoor, het 1ste in de rij. Alles is hier aanwezig om de klanten aangenaam en sfeervol te ontvangen voor al hun vragen over vastgoed, verzekeringen, hypotheken, syndicus of afwerking. Nadien zal Janssen en Janssen zijn belevingsconcept uitrollen naar de andere kantoren in de provincies.

De keuze van de ligging voor het nieuwe kantoor aan de Bredabaan 411 in Brasschaat-centrum gebeurde doelbewust. Het is niet alleen een toplocatie, maar ook een ruim en uitnodigend pand. Met de inrichting mikte Janssen en Janssen heel duidelijk op meer beleving voor de klanten en bezoekers. Naast een gezellig salon is er ook een speelhoek voor de kinderen voorzien. Om het nog aangenamer te maken, kunnen de aanwezigen genieten van koffie, frisdrank en een snoepje. Aparte ruimten nodigen uit om dieper op bepaalde zaken in te gaan.

Ruimere openingsuren

“Iedereen kan hier vrijblijvend terecht voor advies en vragen over woningkrediet en vastgoed uiteraard, maar ook over verzekeringen en alles wat met het syndicusverhaal te maken heeft. In ons vastgoedaanbod komt nu ook het duurdere segment boven 500.000 euro aan bod. Voor vragen over renovatie, afwerking en homestyling hebben wij ook de nodige kennis in huis. Alle medewerkers zitten hier nu onder 1 dak, wat een meerwaarde is voor de consument. Wij bieden ruimere openingsuren. Het nieuwe kantoor is 6 dagen op 7 geopend, ook op zaterdag-voormiddag. Telefonisch zijn we 7 op 7 bereikbaar”, legt zaakvoerder Stefaan Janssen uit.

Voor de toekomst gelooft Janssen en Janssen naast een verregaande digitalisering globaal gezien ook in ruimere kantoren met meer collega’s. Het belevingsconcept van het nieuwe kantoor in Brasschaat wordt nadien verder uitgerold naar de andere ruime vestigingen in de verschillende provincies. Zo zullen de kantoren in Gooreind, Sint-Antonius Zoersel, Merksem, Leopoldsburg en Tremelo een gelijkaardige metamorfose ondergaan.

Meer informatie: www.janssenenjanssen.be