Verzekeringsmakelaar Marmar nv & Partners na 2 recente overnames in volledig vernieuwd kantoor in Merksem

Marmar nv realiseerde 2 belangrijke overnames van verzekeringskantoren in Antwerpen en Wilrijk. Door deze evolutie bereikt de verzekeringsmakelaar opnieuw een aanzienlijke groei in omzet. Om de gezonde ambities van het bedrijf kracht bij te zetten werd het kantoorgebouw aan de Lambrechtshoekenlaan 209 in Merksem volledig vernieuwd en aangepast. Marmar nv wil verder blijven groeien en differentiëren.

Met zijn ruime ervaring als bedrijfsleider in de verzekeringsmakelaardij startte Paul Bruyland in 2011 met Marmar nv. Vier jaar later stapten dochter Véronique en schoonzoon Guillaume Daneels mee in de zaak. Beiden hadden toen al een heel traject bij grote spelers in de verzekeringswereld achter de rug, zowel in België als in het buitenland. In 2016 kocht Marmar het verzekeringskantoor Emile De Smet in Merksem, gelegen op de huidige locatie aan de Lambrechtshoekenlaan.

Eind 2017 werd het bestaande maar gedateerde kantoorgebouw volledig verbouwd. Ook recent onderging de locatie de nodige aanpassingen om de verdere groei van Marmar te kunnen opvangen. Dit was noodzakelijk nadat het bedrijf Unabro in Antwerpen overnam en eerder ook het verzekeringskantoor E. Van Dyck & zn bvba in Wilrijk had gekocht.

Sterke groei in omzet

“Hiermee bereiken we de grootte die we voor ogen hadden. Van bij de start was het mijn ambitie om op korte termijn een omzet van 1 miljoen euro commissie te realiseren. Daar zitten we ondertussen boven. Als vervolg op de recente overnames zijn we onlangs tot een geruisloze fusie overgegaan”, legt Paul Bruyland uit.

Als verzekeringsmakelaar focust Marmar nv zich vooral op KMO’s en zelfstandigen. Het bedrijf is in staat alle mogelijke risico’s te verzekeren. Dat omvat zowel de persoonlijke risico’s (pensioenopbouw, hospitalisatie, auto, brand enz.), de beroeps- of bestuurdersaansprakelijkheid als de financiële risico’s en de eigen schade van bedrijven. De klanten van Marmar zitten verspreid over heel Vlaanderen en behoren tot diverse sectoren (o.a. maritieme sector, zorg, horeca, IT, industrie en havengebonden activiteiten).

Grote bereikbaarheid

“Met 10 medewerkers wil Marmar nv & Partners zich uiterst mobiel opstellen voor de klanten. Onze focus op de klanten is heel belangrijk en daarom zorgen we voor een grote bereikbaarheid van onze diensten. Dit koppelen we aan een uitgebreide ervaring en ruime expertise qua verzekeringstechnische kennis. We werken met minstens 20 verzekeringsmaatschappijen samen, waardoor we oplossingen op maat kunnen aanbieden. Wat de toekomst betreft, willen we nog verder groeien en differentiëren. Er zullen wellicht nog overnames volgen”, gaat Véronique Bruyland verder.

Marmar nv maakt ook werk van digitalisering door onder meer alles papierloos te beheren. Het bedrijf verzekert eveneens drones. Een andere specialiteit is de cyberverzekering die bedrijven moet verzekeren tegen cyberaanvallen, in combinatie met de begeleiding door een consultant. Marmar heeft ook heel wat ervaring in het schadebeheer dankzij de jarenlange ervaring en de juridische kennis van medewerkers die zich uitsluitend toeleggen op deze materie.

Meer informatie: www.marmarpartners.be