Voortaan betaling met bitcoins mogelijk bij IT-servicebedrijf acom in Antwerpen

IT-servicebedrijf acom gevestigd aan de Boomsesteenweg 524 in Antwerpen biedt als eerste in de sector zijn klanten de mogelijkheid om voortaan ook met cryptomunten zoals bitcoins te betalen. Hiermee wil het bedrijf zich nog flexibeler opstellen en mogelijk ook een jonger publiek aanspreken.

De opgang van cryptomunten met de bitcoin als best gekende alternatieve munt is niet meer te stoppen. Als IT-servicebedrijf wil acom hierin meedenken en op deze evolutie inspelen. Via een online betaalplatform kunnen de klanten voortaan dus ook met cryptomunten zoals bitcoins betalen voor alle producten en diensten. Hiervoor is geen minimumbedrag vereist.

“Wij vinden het belangrijk dat we vandaag al deze betaalmogelijkheid als alternatief kunnen aanbieden. Op die manier tonen we ons nog flexibeler naar onze klanten toe. Daarnaast verwachten we hiermee een nog breder publiek te kunnen aanspreken”, onderlijnt Maarten Avonts, medevennoot van acom.

Blockchaintechnologie

“Ik geloof zelf heel erg in blockchain, de technologie achter de bitcoin. Het is een nieuwe manier om bepaalde gegevens over verschillende partners te verdelen. De ketting aan informatie zit op die manier verdeeld over een heel netwerk en kan veel moeilijker gehackt worden. Als 1 partner of onderdeeltje wordt uitgeschakeld, heeft dit geen effect. Dit maakt dat de blockchaintechnologie veel veiliger is en daardoor nog belangrijker zal worden.”

Meer informatie: www.acom.be