De kneepjes van het vak: waarom ik uw nieuws in de pers krijg

Lutgard Heyvaerts
Freelance journalist

In de beginjaren van mijn carrière heb ik de kneepjes van het vak geleerd… als freelance beroepsjournalist. Ik heb mijn sporen verdiend bij kranten en magazines als Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, enkele B2B-magazines en regionale bladen. Ook voor Radio 2 speurde ik naar interessant nieuws.

Schrijven van persberichten

Het schrijven van persberichten was het logische vervolg hierop. Ik zag de nood bij veel bedrijven om hun nieuw product, hun nieuw bedrijfsgebouw of gloednieuwe vestiging, hun overname of hun speciale actie naar hun personeel toe, doelbewust in de kijker te zetten in de media.

Comtext-Ludgard-Heyvaerts
Persbericht met een doel

Het juiste, nieuwswaardige bericht in de pers brengen

Als geen ander weet ik hoe ik het juiste, nieuwswaardige bericht moet brengen. Ik ken het vak door mijn jarenlange ervaring als freelance journalist van binnen en van buiten.

Uitgebreid netwerk

Als u een beroep doet op mij om uw persbericht de wereld in te sturen, kunt u rekenen op mijn uitgebreid netwerk van journalisten, redacteurs en eindredacteurs om uw nieuws in de pers te laten verschijnen.

Meer dan enkel uw persbericht uitsturen

Nadat uw persbericht verstuurd is, trek ik nog harder aan de kar. Ik bel de journalisten na en volg op waar en wanneer het artikel over uw bedrijf in de krant verschijnt. Ik zorg ervoor dat uw nieuws in zoveel mogelijk media verspreid wordt.

Wat kost het om een persbericht te laten schrijven?

Een persbericht laten schrijven en ervoor zorgen dat uw nieuws in de krant komt, is heel betaalbaar. U vergoedt mij volgens de effectiviteit van mijn persactie.

Persbericht connecties

Met uw bedrijf, instelling of organisatie in de pers komen?
Ik help u graag!

Contacteer mij